Renske Visser geeft spreekbeurt over de Water Ondernemer

Renske Visser, dochter van Royal Eijkelkamp medewerker Leo Visser, heeft onlangs een spreekbeurt gehouden over project De Water Ondernemer. Hieronder vertelt ze hoe ze op het idee kwam om juist over ons project te vertellen.

'Een paar maanden geleden ging ik met papa voor het knutselen, kastanjes zoeken bij de kastanjeboom in de bocht bij Eijkelkamp Soil & Water. Papa had de auto naast de demo WAP gezet. Ik vroeg wat dat voor een gek gebouwtje was en ben er met papa heen gelopen. Papa heeft uitgelegd wat het was en waar het voor gebruikt werd. Ik vroeg papa of het een leuk onderwerp was voor een spreekbeurt.'

'Thuis heb ik op de computer gezocht wat er allemaal te vinden is over het project de Water Ondernemer. Papa heeft gezegd dat hij op werk aan een collega wat meer informatie zou vragen. Van Bas heb ik heel veel informatie gekregen en een hele grote banner van het project de water ondernemer, die ik bij mijn spreekbeurt mocht gebruiken.'

'Met de informatie die ik zelf al had gevonden en de informatie van Bas, heb ik een mooie PowerPoint presentatie in elkaar gezet. Hier heb ik de volgende onderwerpen voor gebruikt:wat is het project de waterondernemer / wie heeft het project bedacht /filmpje / wat is een WAP / een Quiz en ik heb nog wat verteld over Eijkelkamp foundation.'

'23 November mocht ik na veel te hebben geoefend, eindelijk mijn spreekbeurt houden over het project de waterondernemer. Iedereen in de klas vond het een interessant onderwerp en heeft er veel van geleerd. Na mijn spreekbeurt heb ik iedereen een folder gegeven voor extra informatie, iedereen vond het een leuke en interessante spreekbeurt en de juf heeft me er een 9 voor gegeven.'